VESHJE MBROJTESE ANTIGERRYESE & BOJRA
Image from gallery 1 Image from gallery 2
Image from gallery 1 Image from gallery 2

* To see more images select the titles.

Sisteme për Filtrim Ajri pa Thes Filtrues

Sisteme për Filtrim Ajri pa Thes Filtrues

Veshje Mbrojtëse për Sillosët , Bunkerët

Veshje Mbrojtëse për Sillosët , Bunkerët

Veshje Antigërryese dhe Bojra Speciale

Veshje Antigërryese dhe Bojra Speciale

Shtroje për Mullinjtë e Inerteve, Kamionat, Kovat e Eskavatorëve etj…

Shtroje për Mullinjtë e Inerteve, Kamionat, Kovat e Eskavatorëve etj…

Elementë për Riparimin e Dyerve Hermetik

Elementë për Riparimin e Dyerve Hermetik

Shiritë Transportierë me Përforcim Fije Najloni apo Çeliku

Shiritë Transportierë me Përforcim Fije Najloni apo Çeliku

Materiale për Riparimin e Shiritave të Transportierëve në të Ftohtë apo në të Nxehtë

Materiale për Riparimin e Shiritave të Transportierëve në të Ftohtë apo në të Nxehtë

Veshje Mbrojtëse për Metalet

Veshje Mbrojtëse për Metalet

koumakis