SITA-KREHERA & AKSESORE
Image from gallery 1 Image from gallery 2
Image from gallery 1 Image from gallery 2

* To see more images select the titles.

Sita (shosha) Poliuretani, Gome ose Metalike

Sita (shosha) Poliuretani, Gome ose Metalike

Sprucatorë, Sfera, Nyje të Montuara

Sprucatorë, Sfera, Nyje të Montuara

Llamarina të Vrimëzuara, të Sheshta etj…

Llamarina të Vrimëzuara, të Sheshta etj…

Krëhëra Pastrues me Materiale sipas Kërkesave

Krëhëra Pastrues me Materiale sipas Kërkesave

Furca për Pastrim, Krëhëra të Dyfishtë dhe Rregjistrues për to

Furca për Pastrim, Krëhëra të Dyfishtë dhe Rregjistrues për to

Govata Plastike dhe Metalike

Govata Plastike dhe Metalike

Flatra dhe Bordura për Rrypat e Transportierëve

Flatra dhe Bordura për Rrypat e Transportierëve

Veshje Gome, Bara Rrëshkitëse, Mbulesa

Veshje Gome, Bara Rrëshkitëse, Mbulesa

Gypa me Veshje Silikoni Teleskopik për Ngarkim dhe Shkarkim Materialesh të Bluara

Gypa me Veshje Silikoni Teleskopik për Ngarkim dhe Shkarkim Materialesh të Bluara

Rrgjistra për Tamburat në Fillim apo në Fund të Transportierëve

Rrgjistra për Tamburat në Fillim apo në Fund të Transportierëve

koumakis