Historia

Kompania EMM. D. KOUMAKIS SA është themeluar në vitin 1979. Ajo përfshin vizionin e themeluesit të saj Emanuel Koumakis, për të krijuar një kompani dinamike dhe inovative në produktet industriale që shërbejnë në transmetimin e pushtetit të saj.

Ky i fundit përcillet edhe nëpërmjet prodhimit të pajisjeve të specializuara për përdorim industrial.

Sot EMM. D. KOUMAKIS SA ka vendosur në ambientet e zyrave që ka në pronësi, administratën dhe depot në hapësirat e fabrikës, në zonën industriale të saj ne Selanik. Ajo gjithashtu ka objekte të prodhimit, magazina, dyqane dhe zyra të shpërndarjes në Selanik, Athinë dhe në Iraklio të Kretës në një sipërfaqe totale prej mbi 22.000 m2.

Gjatë dekadës së fundit, EMM. D. KOUMAKIS SA me një strategji të qartë, e ka përmirësuar pozicionin e saj jashtë vendit. Ajo e ka zhvilluar atë në Evropën Juglindore. Sot, kompania zotëron filiale në Serbi (KUMAKIS D.O.O.) – Beograd, Bullgari (KOUMAKIS E.O.O.D.) – dyqane në Sofje dhe Plovdiv, në Rumani (KOUMAKIS INDUSTRIAL S.R.L.) – Bukuresht, Turqi (KOUMAKIS HAREKET ILETME L.T.D.) – Stamboll, Shqipëri (KOUMAKIS SH.P.K.) – Tirane dhe fundi i vitit 2012 në Kosovë dhe F.Y.R.O.M, i ka pritur me sukses nevojat e tregut të saj.

EMM. D. KOUMAKIS SA ka një pozicion udhëheqës në shpërndarjen e produkteve industriale të trasmisioneve të fuqisë dhe në sektorin përcjellës të saj. Kontribuojnë në këtë drejtim:

• Përfaqësimi dhe bashkëpunimi i saj me mbi 250 marka ndërkombëtare si HABASIT, SIEMENS, TIP TOP, GATES, RENOLD, DUNLOP, SANDVIK, THK, ROSSI, BOSCH REXROTH, KABELSCHLEPP, FLEXCO, WAM, MOTOVARIO dhe ELECTRO ADDA.

• Pajisjet e fundit në disponueshmeri dhe sistemet e shpërndarjes mbështetur nga URL, për shpërndarjen e shpejtë dhe të saktë të kërkesave të konsumatorëve.

• Trajnimi i vazhdueshëm dhe zhvillimi i ekspertizës në shumë industri dhe teknologji, si dhe i stafit të shërbimit ndaj klientit të cilët kanë ofruar zgjidhjen më të mirë në aspektin e cilësisë dhe çmimit të materialeve.

• Zbatimi i standarteve te cilësisë ISO 9001:2000 i cili ka siguruar qëndrueshmeri dhe efektivitet në shërbimin ndaj konsumatorit.

• Sistemet e artit të organizimit ekonomik dhe informatizimit (CRM, Parashikimi) në funksionet e kompanisë.

Progresi i larte i kompanisë, EMM. D. KOUMAKIS SA ka vulosur aleanca të reja strategjike në tregun grek dhe ndërkombëtar, duke i shërbyer kështu klientëve në Evropë, Lindjen e Mesme, Afrikë dhe SHBA.

Me investime të vazhdueshme në njerëz dhe në nivelin e lartë të teknologjisë së produkteve, kompania EMM. D. KOUMAKIS S.A., është angazhuar për partneritet më efektiv me furnizuesit dhe me klientët e saj.

koumakis