Plastika industriale në bare, fletë dhe tuba

koumakis

Duke pasur gamën e produkteve tona në rangun e produkteve tona, ne nuk mund të mos harrojmë të shtojmë Industri Plastikë. Shumica e materialeve janë tashmë në magazinë, duke u zgjeruar çdo ditë duke plotësuar lloje, dimensione, forma, specifikime dhe sasi të reja. Ne gjithashtu kemi aftësinë për të dërguar artikujt e përpunuar sipas planit të klientit.

koumakis