Veshje Mbrojtëse Antigërryese & Bojra

  • Sisteme për Filtrim Ajri pa Thes Filtrues
  • Veshje Mbrojtëse për Sillosët, Bunkerët
  • Veshje Antigërryese dhe Bojra Speciale
  • Shtroje për Mullinjtë e Inerteve, Kamionat, Kovat e Eskavatorëve etj…
  • Elementë për Riparimin e Dyerve Hermetik
  • Shiritë Transportierë me Përforcim Fije Najloni apo Çeliku
  • Materiale për Riparimin e Shiritave të Transportierëve në të Ftohtë apo në të Nxehtë
  • Veshje Mbrojtëse për Metalet